Всяко добро заведение представлява сцена, изразяваща дадена култура. Докато една чаша кафе е само чаша кафе, обстановката, в която тя се сервира, може да внуши широка гама от усещания у този, който я консумира – напрегнатост и динамика в градската среда, уют и спокойствие у дома, увереност и самочувствие в обкръжението на добре програмирания елегантен комфорт на едно престижно заведение.

 • Обстановка
  Едно невероятно място със 75 места, разпределени на 2 етажа с няколко обособени къта с характерен интериор и атмосфера, където всеки може да открие нещо персонално за себе си. Първият етаж е в по-строг ресторантски стил, а вторият е направен така, че да се чувстваш лежерно през цялото време. В черно-белия изчистен интериор впечатление прави атракцията на заведението – пано от полускъпоценен камък Оникс с водно огледало. Еднакво удобно за сутрешно кафе със закуска и за нощни партита, то е изключително функционално. Мебелите са от типа модерни, удобни и стилни – закупени са от Щерев и Мебел-стил. 40 местната лятна градина е едно от най-предпочитаните места за отмора, за разхладителна напитка и за среща.
 • Озвучаване
  Заведението е оборудвано с два вида озвучаване – фоново, състоящо се от 14 говорителя х 40W и дискотечно озвучаване, състоящо се от 4 говорителя х 575W и 2 говорителя х 625W.
 • Климатик
  Заведението притежава две вентилационни системи – смукателна и нагнетателна, изградени от Атаро Клима. Целият комплекс разполага с локално парно отопление.
 • Телевизори
  Заведението притежава три плазмени телевизора: Philips – 42 инча; Samsung – 37 инча; LG – 32 инча.
 • Кухня
  Една невероятна кухня, допълваща непринудената атмосфера. Кухнята доставя наслада с изобилие от класически кулинарни изкушения, приготвени с въображение и усет. Традиционно разнообразното меню е обогатено с нови гастрономически изненади, а авторските специалитети превръщат семеен комплекс «Орфей» в запазена марка сред ценителите на изисканата кухня. Кухнята е оборудвана с най-модерно обзавеждане от Робуста, което отговаря на всички изисквания на европейските стандарти.

 

Барът

Актрисата Искра Радева с трупата си на вечеря с ръководство на Рудметал АД

Бойко Борисов на кафе в лятната градина

На купон в заведението

Вътрешен изглед